Farfalle - Llacets amb formatge stracchino, cansalada i espinacs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Tallar la cansalada a tires finíssimes i daurar en una paella fins que estigui cruixent.
Fondre el formatge stracchino amb la llet a foc lent.
En una paella daurar la ceba picada, afegir les fulles d'espinacs i deixar ofegar durant 2 minuts.
Salpebrar.
Coure els llacets en abundant aigua amb sal.
Escórrer quan estiguin al dente, a continuació afegir els espinacs i saltejar a la paella.
Servir sobre un llit de crema de formatge stracchino i utilitzar la cansalada com decoracio, servir ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se