Amanida variada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renteu les patates i les bulliu senceres, amb pell, més o menys durant uns 3/4 d'hora.
Mentre, disposeu en una safata adient el bacallà esqueixat, els cogombrins tallats a rodalles, els tomàquets tallats a trossos més o menys petits, les olives, unes quantes cebetes i per acabar, quan tingueu les patates cuites, les talleu també a trossos (primer a rodalles i després a quadradets) les hi afegiu.
Quan ho tingueu tot barrejat, ho amaniu amb la sal, l'oli i un xiquet de pebre negre.

45min

Notes

En cas de preferir, es poden fer servir tomàquets xerri tallats pel mig. No hi poseu enciam, perquè es merceix de seguida...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se