Spaghetti amb sípia
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti
- 4 sípies de racio
- 1 pot de tomàquet en conserva
- 12 fulls de albhaca
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 bitxo
- 1 got de vi blanc sec
- 2 grans d'alls
- 1 ceba blanca
- Sal i pebre al gust
Elaboració
Daurar en oli la ceba i l'all picats, afegir la sípia neta i tallada a tires fines, el tomàquet, el bitxo i l'alfàbrega.
Ruixar amb vi blanc i deixa evaporar.
Afegeix pebre al gust i deixa que es cuini durant cinc minuts.
Cou els spaghetti en abundant aigua amb sal, escórrer quan estiguin al dente i condimenta amb la salsa preparada.
Servir de seguida
Notes
Per donar-li un sabor més intens a la recepta es pot substituir el vi blanc per un rajolí de vinagre. Per aconseguir un aroma més fresc pots utilitzar tomàquets frescos.
Comparteix aquesta recepta: