Spaghetti amb sípia

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Daurar en oli la ceba i l'all picats, afegir la sípia neta i tallada a tires fines, el tomàquet, el bitxo i l'alfàbrega.
Ruixar amb vi blanc i deixa evaporar.
Afegeix pebre al gust i deixa que es cuini durant cinc minuts.
Cou els spaghetti en abundant aigua amb sal, escórrer quan estiguin al dente i condimenta amb la salsa preparada.
Servir de seguida

Notes

Per donar-li un sabor més intens a la recepta es pot substituir el vi blanc per un rajolí de vinagre. Per aconseguir un aroma més fresc pots utilitzar tomàquets frescos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se