Patates amb all-i-oli i butifarra esparrecada
Ingredients
- 4 patates grosses
- 4 butifarres
- Alls, oli i sal
- 2 ous dusos
Elaboració
Renteu bé les patates i les bulliu amb pell més o menys uns 3/4 d'hora.
Mentre, feu un all-i-oli cuidant que us quedi ben lligat.
Un cop les patates estiguin fetes, les deixeu refredar una estona i tot seguit les peleu i les aneu tallant a rodalles d'un dit de gruix. Les col.loqueu en una plata i escampeu pel damunt l'all-i-oli i hi ratlleu per sobre els dos ous que ja tindreu dusos.
Ara és el moment d'agafar les butifarres... els hi feu un tall al llarg i ja es poden posar al foc o a la brasa. A mida que es vagin coent, s'aniran esparrecant...
Notes
Les butifarres feu-les sempre quan les patates ja estiguin preparades del tot, per evitar que es refredin massa...
Comparteix aquesta recepta: