Patates amb sípia
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 sípies grosses
- 100 g. de pèsols
- 2 cebes
- 2 patates grans
- 3 tomaquets madurs
- 2 fulls de llorer
- 2 grans d’all
- Sal i pebre
- Uns granets d’anís
4 racions
Elaboració
Netegeu bé les sípies i talleu-les a quadrats mitjans. Seguidament, enrossiu-les a foc mitjà en una cassola amb un raig d’oli. Després abaixeu el foc i que vagi perdent l’aigua que deixa anar. Afegiu-hi la ceba tallada a tires i els alls picats. Doneu-hi unes voltes i quan comenci a agafar color avoqueu-hi el tomàquet pelat. Al cap de cinc o deu minuts, afegiu-hi el llorer, una mica d’aigua calenta i continueu-ne la cocció. Talleu les patates a daus, afegiu-les a la cassola de la sípia juntament amb l’anís i els pèsols, i deixeu que faci xup-xup amb el suc.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2803 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.