Rap, o Mussola (Caçó), amb gírgoles i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva fregim : la ceba picolada, els alls aixafats, les dues fulles de llorer, la pastanaga tallada a juliana ben fina, i les gírgoles tallades a tires. Quan tot plegat és cuit, afegim un raig de conyac, i ho flamegem.
A part en un cassó, escaldem les panses, i les reservem.
Afegim fumet a la cassola, i tot seguit, posem les panses. Corregim de sal, i hi posem els talls de rap o la mussola salpebrats, en crù, i deixem que coguin a foc baix, uns dotze minuts, i ja tindrem el plat acabat.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se