Rap, o Mussola (Caçó), amb gírgoles i panses
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze talls de rap, o mussola ( cazón ), ( és més econòmica )
- 100 grams de panses de corint
- 200 grams de gírgoles naturals
- Dues pastanagues
- Una ceba picolada
- Sal
- Pebre negre en pols
- Conyac
- Fumet de peix, ( està en les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Tres alls pelats, i aixafats
- Dues fulles de llorer
Elaboració
En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva fregim : la ceba picolada, els alls aixafats, les dues fulles de llorer, la pastanaga tallada a juliana ben fina, i les gírgoles tallades a tires. Quan tot plegat és cuit, afegim un raig de conyac, i ho flamegem.
A part en un cassó, escaldem les panses, i les reservem.
Afegim fumet a la cassola, i tot seguit, posem les panses. Corregim de sal, i hi posem els talls de rap o la mussola salpebrats, en crù, i deixem que coguin a foc baix, uns dotze minuts, i ja tindrem el plat acabat.
Comparteix aquesta recepta: