Tira de vedella rostida

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

Sal i pebre:

4 racions

Elaboració

Escalfar el forn a 180º.
Picar les espècies amb l’oli, el vinagre, el suc de llimona i el tabasco.
Untar la tira amb la mescla.
Col•locar-la en una font de forn amb reixes, amb mig got d’aigua al fons. Rostir-la 10 minuts, donar la volta a la carn i llavors, pintar-la un altre cop. Enfornar 10 minuts més. Tornar-la a pintar i completar el rostit durant 5 minuts més.
Retirar la reixa, tirar un raig d’aigua a la font i raspar per desenganxar els sucs.
Servir-ho amb la carn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se