Cassoleta de sèpia amb carxofes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegeu les carxofes i deixeu només els cors.
Talleu-los a làmines fines i fregiu-los amb una mica d’oli. Reserveu-los.
En el mateix oli fregiu-hi les sèpies, tallades a daus, a foc suau. Quan estiguin tendres, afegiu les patates també tallades a daus. Assaoneu amb pebre vermell, fregiu-ho tot un instant i afegiu-hi el tomàquet fregit. Cobriu les patates amb aigua.
Incorporeu les carxofes i rectifiqueu de sal i pebre i coeu-ho tot fins que les patates siguin tendres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se