Cassoleta de sèpia amb carxofes
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 sèpies
- 4 carxofes
- 4 cullerades de tomàquet fregit
- 4 patates
- 1 culleradeta de pebre vermell picant
- aigua
- oli d’oliva
- pebre
- sal
Elaboració
Netegeu les carxofes i deixeu només els cors.
Talleu-los a làmines fines i fregiu-los amb una mica d’oli. Reserveu-los.
En el mateix oli fregiu-hi les sèpies, tallades a daus, a foc suau. Quan estiguin tendres, afegiu les patates també tallades a daus. Assaoneu amb pebre vermell, fregiu-ho tot un instant i afegiu-hi el tomàquet fregit. Cobriu les patates amb aigua.
Incorporeu les carxofes i rectifiqueu de sal i pebre i coeu-ho tot fins que les patates siguin tendres.
Comparteix aquesta recepta: