Risotto amb bolets, espinacs i mozzarella

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela i pica el gra d’all.
Neteja bé els bolets i talla’ls a trossos petits.
Renta les fulles d’espinacs i talla’ls a la juliana.
Posa el brou a escalfar i mantingues-lo calent.
Mentrestant, escalfa un raig d’oli en una paella i ofega-hi l’all i la ceba durant 1 minut. Afegeix-hi els bolets, els espinacs i una mica de sal i cou-ho fins que els bolets estiguin tendres. Incorpora-hi l’arròs, remena’l durant uns 2 minuts i afegeix-hi el vi blanc perquè se n’evapori l’alcohol.
Vés afegint el brou a mesura que es vagi absorbint i verifica el punt de condiment.
L’arròs estarà al seu punt quan, en tastar-lo, el gra es noti ferm. Llavors, tapa la paella i deixa-ho reposar uns 2-3 minuts.
Trosseja o ratlla la mozzarella i afegeix-la al risotto. Mescla-ho i serveix-ho.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se