Risotto amb bolets, espinacs i mozzarella
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 gra d’all
- 350 gr de bolets variats
- 2 cullerades de ceba picada
- 250 ml de vi blanc
- 100 gr de espinacs frescos
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- 300 gr de arròs llarg
- 1 litre de brou de verdures
- 125 gr de mozzarella
- sal
- pebre
Elaboració
Pela i pica el gra d’all.
Neteja bé els bolets i talla’ls a trossos petits.
Renta les fulles d’espinacs i talla’ls a la juliana.
Posa el brou a escalfar i mantingues-lo calent.
Mentrestant, escalfa un raig d’oli en una paella i ofega-hi l’all i la ceba durant 1 minut. Afegeix-hi els bolets, els espinacs i una mica de sal i cou-ho fins que els bolets estiguin tendres. Incorpora-hi l’arròs, remena’l durant uns 2 minuts i afegeix-hi el vi blanc perquè se n’evapori l’alcohol.
Vés afegint el brou a mesura que es vagi absorbint i verifica el punt de condiment.
L’arròs estarà al seu punt quan, en tastar-lo, el gra es noti ferm. Llavors, tapa la paella i deixa-ho reposar uns 2-3 minuts.
Trosseja o ratlla la mozzarella i afegeix-la al risotto. Mescla-ho i serveix-ho.
Comparteix aquesta recepta: