Sípia ofegada, amb patates, i allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem la sípia, la tallem a trossos mitjanets, i la posem a bullir amb: el llorer, i la cabessa d'alls sencera.
A part, fem un morter d'allioli, i el reservem. Agafem les patates, les pelem, i les casquem, ( no tallades), a trossos regulars.
Quan la sípia és cuita, la retirem, i en el mateix brou de coure la sípia, bullim les patates. Quan són cuites, escorrem tot el suc, afegim la sípia tallada, i el morter d'allioli. Tot seguit, tapem la cassola, i tot donant tombs, ho barregem fora del foc.
Tot seguit, ja ho podrem servir a taula, en una safata fonda, i !! bon profit !!.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se