Limonchelo
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Licor
Típica de: Itàlia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 7 llimones
- 1 l. d'alcohol de 96º normal
- 3 l. d'aigua
- 750 grs. de sucre
Utensilis
Pelador de patates.
Elaboració
Posar a macerar la pell de les llimones (només la pell groga, el blanc podria donar un gust amarg al licor) 12 dies en un lloc fosc.
Fer un almívar amb l'aigua i el sucre, mes o menys 1/4 d'hora a foc suau, NO HA DE BULLIR.
Barrejar l'alcohol (colat) amb l'almívar i ja està fet.
Notes
Guardar a la nevera es serveix fred.
L'alcohol ve presentat en garrafes de 5 l. es pot trobar en bodegues o fabricants que tinguin llicencia per vendren.
Segurament tambe en cooperatives agrícoles que es dediquin a fer vi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2425 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.