Amanida d'arròs amb pebrotets farcits

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot obriu la llauna d'anxoves i poseu-les en un bol amb aigua, d'aquesta manera perderan fortor i no estaran tan tiesses.
Bulliu l'arròs amb els pèsols i l'escorreu (no cal que el passeu per l'aigua).
Peleu i talleu a trossets els llagostins i un cop tingueu l'arròs escorregut, el poseu en una safata adient i hi barregeu els dauets de pernil dolç o gall dindi, els llagostins talladets, el blat de moro i una mica d'enciam esmicolat ho regueu tot amb un xiquet d'oli i vinagre de mòdena (sense que us passeu)
Seguidament feu una barreja amb mitja tarrina d'humus, la tonyina amb escabetx i un grapadet d'enciam. Quan ho tingueu ben amalgamat, agafeu els pebrotets, els renteu suaument i els hi talleu la part de dalt, buidant-los de la mica de llavors que puguin tenir. Un cop ho tingueu fet, els farciu amb la barreja que heu preparat abans.
Tot seguit els disposeu a gust per damunt de l'amanida d'arròs posant sobre cadascún d'ells, un filet d'anxova.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se