Tomàquets farcits de marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primer de tot, bullim les gambes amb aigua i sal. Quan són cuites, ( uns cinc minuts ), les refredem, i les picolem, ( menys una que la farem servir com a decoració ).
En un bol, posem: l'enciam picolat, les veretes de mar picolades, les gambes, i unes cullerades de salsa rosa, i ho barrejem tot ben barrejat.
A part, agafem els tomàquets, els tallem a lo ample, i els buidem amb l'ajud de un ganivet i una cullera. Un cop buits, els omplim amb la barreja que tenim preparada.
Per acabar el plat, posem una gamba tallada per la meitat, la espolsem amb julivert picolat, i hi posem una umbrel-la clavada, com a decoració, per fer el plat més vistós.

40min

Notes

Per decorar el plat, farem servir unes umbrel-les de paper, ben boniques


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se