Pollastre al forn a la catalana

Categoria:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer haurem tingut amb remull les panses, les prunes i els pinyons amb el vi ranci i el conyac unes hores.
En una safata d'anar al forn, col·loquem les cebes, els alls, el pebrot i el tomàquet.
Salpebrem el pollastre per dins i per fora, li coloquem a dins les herbes i la canyella i el posem a sobre de la bresa que tenim preparada.
Ho ruixem tot amb oli d'oliva i una mica de brou i l'enfornem a foc fort una estona, donant-li la volta quan ja el tinguem dauradet per una.
Deixarem que es dauri per l'altre costat i seguidament baixarem el forn a foc mitjanet perquè se'ns cogui bé per dintre. En aquest moment, afagirem les panses, prunes i pinyons i el banyarem amb el vi ranci, el conyac i una mica de brou.
Baixarem el forn a foc mitjanet i el deixarem un mínim d'una horeta perquè se'ns cogui per dintre.
(El temps dependrà de la mida del pollastre)
Si cal, podem anar-hi afegint una mica de brou.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se