Cuixes de pollastre picants
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre.
- 2 grans d'all.
- 2 tomàquets.
- 3 patates mitjanes.
- 1/2 bitxo.
- 12 olives negres.
- 1 got de vi blanc.
- Julivert picat.
- Oli i Sal
4 racions
Elaboració
Assaonem les cuixes de pollastre, els fregim i es reserva. En una cassola, amb una mica d'oli, es posen a sofregir el tomàquet, l'all picat i el bitxo.
Quan estiguin lleugerament daurats, afegim el pollastre i les olives desossades i filetejades.
S'ofega tot i, a continuació, incorporem el vi blanc.
Rectifiquem de sal i afegim el julivert picat.
Ho deixem a coure a foc suau fins que el vi s'hagi evaporat, en uns deu minuts aproximadament.
Fregim les patates en rodanxes i s'afegeixen al pollastre. Es col · loca tot en una font i es coloca al forn, uns deu minuts aproximadament, a uns 180 graus.
El traiem del forn i servim.
Etiquetes: Pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2102 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.