Aletes de pollastre adobades, al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 24 aletes de pollastre ( sis per comensal ).
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Ví blanc
  • Quatre fulles de llorer
  • Dotze alls pelats i aixafats

4 racions

Utensilis

Safata metàlica, pel forn

Elaboració

En un atuell, posem : les aletes ( amb la punta tallada ), les salpebrem, i les untem amb pebre vermell dolç.
Afegim : ví blanc, oli d'oliva, conyac, els alls aixafats, i el llorer.
Ho deixem macerar, un dia per altre. En el moment de fer-les, les posem en la safata, juntament amb tota la maceració, en el forn a 180º, fins que són cuites, tot donant-hi toms de quant en quant.
Les podem servir acompanyades de patates fregides.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: