Pastís de xocolata -sense xocolata-

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Barrejar tots els ingredients en un bol, reservant les clares que, muntades a punt de neu, s'afegeixen a l'últim moment. Si es vol, s'hi poden barrejar nous trossejades, i guardar-ne unes quantes per la guarnició. Opcional, torrar al forn uns quants pinyons i afegir-los a la pasta abans de posar-la en un motllo.
En un motlle, prèviament untat amb una mica de mantega i farina, posar-hi la pasta i coure-la al forn, a 180/190 graus durant 30 minuts, aproximadament. Segons els forn, una mica menys.

15min

Notes

Us aconsello utilitzar motllos de paper-cartró, que es venen habitualment en botigues d'estris
botigues d'estris per a festes i disfresses.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se