Crema de meló

Categoria:
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola sofregirem el porro amb la nou de mantega i un raig d'oli d'oliva.
Seguidament hi afegirem la patata tallada fineta i la deixerem sofregir amb el porro una estoneta, passada aquesta, hi tirarem un gotet d'aigua i ho deixerem tot plegat bullint una mica fins que la patata sigui tobeta, moment en el que hi possarem el meló tallat a daus i el deixerem coure uns 5 minuts.
Just abans d'acabar la cocció hi tirarem una miqueta de nata líquida.
Ho triturem tot amb la batedora i ho passem per un colador xinès.
La guardarem a la nevera i la servirem ben freda acompanyada d'uns encenalls de pernil ibèric.
Hi hem possat una mica de patata per donar-li una mica de consistència i una textura més cremosa.

Notes

El pernil, també el podem passar per una paella sense oli i posar-lo cruixent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se