Xampinyons amb Formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela i pica finament les cebes,
Renta els xampinyons amb aigua freda i assecar bé.
Amb ajuda d'un ganivet de punta fina, separar les tiges i tallar a trossets, barrejar amb la ceba picada i fregir a foc suau, fins que s'hagi evaporat el suc de la cocció.
En un bol barrejar el formatge fresc amb la preparació anterior, salpebrar i omplir els caps dels xampinyons.
Col · locar en una safata de forn lleugerament greixada, escampar-hi el pa ratllat i deixar coure al forn, prèviament escalfat, durant 15 minuts; servir immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se