Cigrons estiuencs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un bol gran introduir els cigrons cuits i escorreguts, barrejar amb la pastanaga ratllada, els cabdells tallats en juliana, el blat de moro, el pebrot tallat a trossos molt petits i les olives tallades a rodanxes fines.
Barrejar tot bé.
Ratlleu el tomàquet madur i la ceba i barrejar amb els cigrons.
Amb l'oli, el vinagre i la sal fer una vinagreta suau i abocar sobre els cigrons, barrejar bé, tapar i deixar reposar a la nevera com a mínim 1 hora.
Abans de servir, escampar per sobre els ous durs ratllats, les llavors de sèsam i el julivert picat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se