Cigrons estiuencs
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de cigrons cuits
- 2 cabdells de tudela
- 1 pastanaga ratllada
- 50 gr d'olives verdes
- 2 cullerades de blat de moro
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot verd
- 1 cullerada de llavors de sèsam
- 2 cullerades de julivert picat
- 2 ous durs
- Sal, oli,
- I vinagre dolç
Elaboració
En un bol gran introduir els cigrons cuits i escorreguts, barrejar amb la pastanaga ratllada, els cabdells tallats en juliana, el blat de moro, el pebrot tallat a trossos molt petits i les olives tallades a rodanxes fines.
Barrejar tot bé.
Ratlleu el tomàquet madur i la ceba i barrejar amb els cigrons.
Amb l'oli, el vinagre i la sal fer una vinagreta suau i abocar sobre els cigrons, barrejar bé, tapar i deixar reposar a la nevera com a mínim 1 hora.
Abans de servir, escampar per sobre els ous durs ratllats, les llavors de sèsam i el julivert picat.
Comparteix aquesta recepta: