La meva "Caipiroska"

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

Elaboració

Per preparar aquest combinat cal utilitzar un vodka de qualitat.
Picarem la llima amb un morter i hi afegirem dues cullerades de sucre de canya.
Posarem en el vas de la caipiroska tres trossos de llima, gel picat fins a mig got , un raig de vodka i una mica de llimonada.
Remourem tot el combinat i, un cop fet, afegirem més gel, fins a cobrir del tot el vas.
Li posem llavors un raig del licor de cireres per sobre.
Per decorar-la hem tallat un trosset de llima amb una mica de sucre per sobre, que hem cremat, afegint-li una cirera, unes fulletes de menta i......
CAIPIROSKA A PUNT!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se