Patates amb escalivada i bacallà esqueixat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renteu les patates i bulliu-les amb pell uns 40-45 minuts. De tota manera, un cop hagi passat una mitja hora, aneu punjant-les per tal que no estiguin fetes abans del temps previst i s'obrissin... Un cop les tingueu a punt i pelades, les partiu pel mig i les col.loqueu en una plata.
Mentre es couen les patates, netegeu els pebrots, les albergínies i el tomàquets, peleu les cebes i ho unteu tot amb una mica d'oli, posant-ho a escalivar.
Quan ho tingueu fet, ho emboliqueu amb paper de diari una estona i un cop ha passat aquest temps ho comenceu a pelar treient-ne les llavors dels pebrots i les albergínies.
Un cop ho tingueu tot pelat i net, ho paseu pel pimer, afegint-hi una mica de sal i ho reserveu.
Agafeu la safata amb les patates i hi tireu pel damunt d'elles, la salsa d'escalivada que heu obtingut, amanint pel damunt amb un raig d'oli i salpebrant-la....

1h 30min

Notes

Acompanyeu aquest plat amb bacallà esqueixat i unes quantes olives negres...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se