Amanida de pasta amb tonyina i albocat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la maionesa:

Elaboració

El primer que fem coem la pasta en abundant aigua bullint amb sal fins que estigui al dente, escorrem i reservem en un bol amb una mica d'oli verge.
Piquem el tomàquet, el formatge, la tonyina, l'alvocat (reservem un tros) i la ceba tendra. Assaonem i li posem una mica d'oli.
Barregem tots els ingredients picats amb la pasta.
Preparem una maionesa casolana amb oli de 0, 4 º, el rovell d'ou, l'alvocat reservat i la salsa de soja.
Comencem batent el rovell i afegim molt lentament un fil d'oli fins que vagi emulsionant.

Notes

Servim l'amanida de pasta sobre un llit de talls de gall dindi. Acompanyem amb la maionesa de soja.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se