Amanida de pasta amb tonyina i albocat
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Tomàquet
- 150 g Formatge manxec
- 150 g Tonyina en conserva
- 1 Cebolleta
- 150 g de Gall dindi a talls (tallat amb la màquina d'embotits)
- 1 Alvocat
Per a la maionesa:
- Oli d'oliva 0,4 º
- 1 rajolí de Salsa de soja
- 1 rovell d'ou i
- 1 alvocat
Elaboració
El primer que fem coem la pasta en abundant aigua bullint amb sal fins que estigui al dente, escorrem i reservem en un bol amb una mica d'oli verge.
Piquem el tomàquet, el formatge, la tonyina, l'alvocat (reservem un tros) i la ceba tendra. Assaonem i li posem una mica d'oli.
Barregem tots els ingredients picats amb la pasta.
Preparem una maionesa casolana amb oli de 0, 4 º, el rovell d'ou, l'alvocat reservat i la salsa de soja.
Comencem batent el rovell i afegim molt lentament un fil d'oli fins que vagi emulsionant.
Notes
Servim l'amanida de pasta sobre un llit de talls de gall dindi. Acompanyem amb la maionesa de soja.
Comparteix aquesta recepta: