Rovellons i Pinatells enpadronats

Categoria:
Típica de: Port de Llançà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot netegem be els bolets i els tallem a trossos
Tallem a trossos les salsitxes
Traiem la polpa i llavors dels pebrots
Posem una cassola al foc amb oli a escalfar
Un cop ben calent i tirem les salsitxes i donem unes voltes
Seguidament afegim els bolets i per ultim els pebrots
Remenem be i deixem coure una estona, uns cinc minuts
Ara salpebrem el conjunt i remenem be
El plat estarà llest

30min

Notes

Jo faig servir per aquest plat una cassola de terrissa


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se