Molls o Rogers al forn, amb sanfaina i cansalada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem i filetegem el peix, i en traiem dos filets de cadascun.
Tot seguit, els salem, i en farcim una part, amb la samfaina, i amb l'altre filet, ho tapem.
Seguidament, enrrotllem cada peix, amb dos talls de cansalada, els posem en una safata per anar al forn, els reguem amb un xic d'oli, ( no massa ), i ho fiquem en el forn a 180º, fins que la cansalada, està feta un rostilló, ( uns deu minuts ).
En el moment de servir-ho al plat, ho podem acompanyar d'unes patates a lo pobre, que hi han a les meves receptes, i !! bon profit !!.

40min

Notes

La manera de com faig la samfaina, la trovareu a la meva recepta : Cassoleta d'ous ferrats, amb samfaina i gratinats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se