Amanida de formatge i pa fregit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem l'enciam en juliana i col-loqueulo, amb els tomaquets al plat
Talleu el pernil i el formatge a daus petits i col-loqueulos en el
plat de l'enciam i els tomaquets.
A continuacio talleu el pa, sense crosta, a trossets petits.
Despres daureu-lo en una paella amb l'oli calent.
Un cop daurat el pa, afegiu-lo a la resta de l'amanida i poseu-li l'oli
el vinagre, la sal i el julivert


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se