Canelons de bacallà amb bolets, all i julivert

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la beixamel:

4 racions

Elaboració

Talleu els bolets a trossets petits i salteu-los a la paella amb oli, amb all, julivert i un pols de sal i pebre negre acabat de moldre. Emboliqueu els bolets dins dels filets de bacallà com si fossin canelons i col•loqueu-los en una plàtera que pugui anar al forn. Prepareu una beixamel posant a bullir la llet en un cassó i en un altre feu-hi fondre la meitat de la mantega. Quan estigui fosa, afegiu-hi la farina i deixeu-ho coure un parell de minuts. Aboqueu-hi la llet calenta i remeneu-ho. Ha de coure encara un minut més. Comproveu-ne el punt de sal. Poseu la beixamel al damunt del bacallà, escampeu-hi formatge ratllat i una mica de mantega. Poseu-ho a gratinar al forn i, quan ja estigui ben gratinat, serviu-ho.

Notes

Quan hagueu muntat els canelons, podeu passar-los per farina blanca i ou batut abans de posar-los a la plàtera per gratinar-los.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se