Farnat de fruites ( macedonia )

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un estri per fer boletes de fruites.

Elaboració

Primer de tot, agafem el meló, ( del tipus que sigui), i el tallem en dues meitats a lo ample, i retirem totes les llavors, amb l'ajud de una cullera.
Seguidament, escapsem les puntes del meló, perquè s'aguanti dret, i tot seguit, l'anem buidant tot fent boletes, i posant-les en un bol.
Anem fent el mateix amb la síndira, i amb la resta de fruites, un cop pelades.
Tot seguit, afegim els sucs, el sucre, i el Cointreau, i ho barregem tot ben barrejat, i ho fiquem en el frigorific, fins l'hora de servir-ho.
En el moment de treure-ho a taula, omplim cada meitat de meló amb les boletes de fruita, i una mica del suc, i clavem l'ombrel-la a la vorera del meló, i ja ho podem servir.

40min

Notes

Com a decoració, podem posar una ombel-la de paper clavada a la vorera del meló.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se