Ous farcits

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

.-Bullir ous.
.-Partir-los per la meitat(a lo llarg)i treure rovell d'ou.
.-ESmicolar rovell juntament amb la resta d'ingredients menys clara d'ou.
.-Una vegada esmicolat,farcir cada meitat d'ou amb la barreja i cobrir-ho amb maionesa.
.-Es pot posar sobre de decoració un trosset d'oliva,pebrot,goteta de ketchup...
.-Penso que amb l'afegit de les salses queda molt més amorós.
.-Molt fàcil de fer!
.-Sempre he triomfat!

30min

Notes

.-Es poden servir amb safates que tenen motlles d'ou.
.-El tema emplatar el deixo per la imaginació del cuiner.
.-El fet de voler-ho fer vol dir que també es vol quedar bé!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se