Pastís de pollastre, pomes i coco
Ingredients
- 1 massa trencada ja preparada
- 2 pits de pollastre
- 2 porros
- 2 pomes
- 2 cebes
- 1 llauna de 200 ml de llet de coco
- 2 cullerades de curri
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
Elaboració
Tallar en trossos: pits de pollastre, porros, pomes i cebas.
En un wok o en una paella, sofregir en oli d'oliva les cebes i els porros.
A continuació les pomes i els pits de pollastre.
Afegir la sal, el pebre, el curri i la llet de coco.
Sofregir tot fins que el pollastre estigui ben cuit i les verdures tendres.
Desenrotllar la pasta trencada en un motlle per a pastissos.
Abocar la preparació i colocar al forn durant 30 minuts a 180 graus.
Notes
En acabar la cocció pot empolvorar el pastís amb coco ratllat.
Comparteix aquesta recepta: