Pastís de pollastre, pomes i coco

Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Tallar en trossos: pits de pollastre, porros, pomes i cebas.
En un wok o en una paella, sofregir en oli d'oliva les cebes i els porros.
A continuació les pomes i els pits de pollastre.
Afegir la sal, el pebre, el curri i la llet de coco.
Sofregir tot fins que el pollastre estigui ben cuit i les verdures tendres.
Desenrotllar la pasta trencada en un motlle per a pastissos.
Abocar la preparació i colocar al forn durant 30 minuts a 180 graus.

Notes

En acabar la cocció pot empolvorar el pastís amb coco ratllat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se