Vol-au-vents, de bolets, porros, i mi cuit d'ànec
Categoria:
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre vol-au-vents, de mida gran
- Un pot de barreja de bolets, petit
- Tres porros
- Quatre rodelles de mi cuit d'ànec
- Sal
- Sal Maldon
- Oli d'oliva
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim: els porros tallats en rodelles molt fines, i la barreja de bolets.
Quan és cuit, ho picolem amb el ganivet, i omplim els vol-au-vents, amb aquesta barreja.
Tot seguit, posem una rodella de mi cuit damunt de cada vol-au-vent, i ho posem en el forn a 180º, fins que el fua s'ha desfet una mica. En el moment de servir-ho a taula, posem una mica de sal Maldon, i un rajolí d'oli d'oliva per sobre, i ja ho tenim llest per servir.
Comparteix aquesta recepta: