Tartaletes de mores

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Amb un motlle rodó tallar les bases per fer les tartaletes.
Coura-les al forn segons les instruccions.
PER FER LA CREMA.
Muntar les clares a punt de neu.
barrejar els 2 rovells amb el sucre, després afegir-hi la farina.
Fer arrencar el bull a la llet i barrejar-ho amb els rovells, remenar; i tornar-ho a posar al foc un instant sensa deixar de remenar perquè espesseixi. A fora del foc afegir la gelatina ben escorreguda que prèviament posarem en remull amb aigua freda, les nous triturades –no massa així es notaran els trossets- i les clares muntades, deixar refredar i posar a la nevera.
Muntem les tartaletes= Amb una màniga pastissera repartir la crema per damunt les bases, a sobre posar les mores i empolsimar amb sucre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se