Tartaletes de mores
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 base de pasta brisa
- Mores
- Per la crema de nous
- 50 grs de nous
- 2 fulls de gelatina
- ¼ l. de llet
- 70 grs de sucre
- 25 grs de farina
- 2 ous.
Elaboració
Amb un motlle rodó tallar les bases per fer les tartaletes.
Coura-les al forn segons les instruccions.
PER FER LA CREMA.
Muntar les clares a punt de neu.
barrejar els 2 rovells amb el sucre, després afegir-hi la farina.
Fer arrencar el bull a la llet i barrejar-ho amb els rovells, remenar; i tornar-ho a posar al foc un instant sensa deixar de remenar perquè espesseixi. A fora del foc afegir la gelatina ben escorreguda que prèviament posarem en remull amb aigua freda, les nous triturades –no massa així es notaran els trossets- i les clares muntades, deixar refredar i posar a la nevera.
Muntem les tartaletes= Amb una màniga pastissera repartir la crema per damunt les bases, a sobre posar les mores i empolsimar amb sucre.
Comparteix aquesta recepta: