Préssecs farcits de carn i botifarra negre, amb reducció d'oporto

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un estri per buidar fruites.

Elaboració

Primer de tot, tallem els préssecs per la meitat a lo ample, i hi traiem el pinyol.
Amb l'estri de buidar, traiem una mica de carn, per fer-ho més profund.
Seguidament, ho posem al forn a 180º, fins que són una mica tous, i els traiem i els reservem. A part, en un cassó, fem reduïr el ví, i hi afegim una mica de nata líquida, i si fa falta, ho espessim amb una mica de maizena.
A part en una paella amb oli d'oliva, fregim la carn de porc, la botifarra esparracada, i la ceba picolada. Quan tot plegat és fregit, agafem els préssecs i els omplim amb aquesta farsa. Tot seguit, els cobrim amb la salsa, i ja els podrem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta, si trobem préssecs, la podem fer tot l'any.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se