Remenat de bacallà amb panses i pinyons

Ingredients

4 racions

Elaboració

Si cal, poseu una estona amb aigua el bacallà.
Quan el tingueu al vostre gust, el poseu a escórrer i quan estigui prou escorregut, el passeu uns minuts per la paella amb oli no massa calent, junt amb les panses i els pinyons que previament haureu remullat una estona.
Vigileu que aquests minuts no siguin masses, per tal que el bacallà no perdi melositat; només amb 4-5 minuts n'hi ha prou.

30min

Notes

Servir-lo acompanyat de mig tomàquet per cap amb unes quantes olives negres posades a dintre de cada forat que tingui el tomàquet...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se