Tonyina amb romesco, i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Primer de tot, salem la tonyina, i la posem a la planxa, amb unes gotes d'oli d'oliva.
Quan és mig cuita, la reservem.
A part, en una cassola de terrissa, posem un bon raig de conyac, i quan és calent, el flamegem. Tot seguit, afegim força salsa de romesco, i el fumet necessari per coure la tonyina. Quan la salsa ja bull, corregim de sal, abaixem el foc, i hi afegim: els talls de tonyina, i les mongetes ja bullides.
Deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts, i passat aquest temps, ja ho tindrem llest per treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

Aquest plat, el podem fer tot l'any, encara que sigui amb tonyina congelada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se