Salsitxes fregides, amb tomàquet, all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim les salsitxes. Quan són fregides, escorrem part de l'oli de fregir-les, i tot seguit, afegim: els alls, el tomàquet, i el julivet.
Quan ja ha cuit tot plegat, afegim un raig de ví blanc, i ho deixem coure uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula amb tres salsitxes, per comensal, posades en un plat, i cobertes amb una mica de salsa.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se