Pastissets de pastanaga amb formatge
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per fer 16 pastissets:
- 140g de farina(1 tassa)
- 150g de sucre (3/4 tassa)
- 1 culleradeta de llevat
- 250g de pastanaga (2 tasses)
- 200ml/190g (1tassa) d'oli de girasol
- 2 ous
- 1 pessic de sal
- 1 culleradeta de canyella
- 1 culleradeta de vainilla
per a la cobertura:
- 100g de mantega
- 400g de philadelphia (2 tarrines)
- 1 tassa de sucre glass
- 2 culleradetes de vainilla
Elaboració
- Per començar hem de pelar i ratllar les pastanagues. Les reservem en un recipient.
- Seguidament hem de mesclar tots els ingredients sòlids: tamisem la farina amb el llevat, la sal i la canyella, això també ho reservem en un altre recipient.
- A continuació batem els ous fins que quedi una massa homogènia i brillant. Després hi afegirem a poc a poc el sucre, batent amb intensitat. Un cop el sucre s'hagi integrat bé a la massa, hi abocarem amb compte, com si féssim maionesa, l'oli i també ho mesclarem tot bé. Per acabar hi posarem la culleradeta de vainilla.
- Quan ja tenim tots els ingredients líquids mesclats, hem d'afegir la mescla sòlida (farina, llevat, etc) sobre la mescla líquida i barrejar bé.
- Finalment, incorporarem la pastanaga ratllada a la mescla resultant i ho mesclarem tot amb cura.
- Per acabar hem de col·locar la massa en motlles de magdalena (omplint només fins la meitat dels papers) i coure-ho al forn, preescalfat a 180º, durant uns 20min o bé fins que estiguin cuits del tot comprovant-ho amb un escuradents.
- Un cop estiguin llestos els haurem de deixar refredar sobre una reixeta i esperar a que refredin. Passat aquest temps se'ls haurà de treure del motlle.
- Seguidament haurem de fer la cobertura de philadelphia. Primer de tot haurem de desfer la mantega fins una textura pomada i la mesclarem bé amb el sucre glass. Quan ho tinguem integrat incorporarem el formatge philadelphia i la vainilla, mourem fins que quedi una massa espesa. Posarem la massa en una màniga pastissera i ho decorarem.
- Ho deixarem refredar a la nevera fins al moment de degustar-ho.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1477 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.