Amanida de pasta amb bròquil i tomàquets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el bròquil en trossos més aviat petits
Primer cou el bròquil amb abundant aigua i sal
Quan estigui al punt reserva
Cou la pasta en la mateixa aigua.
Un cop cuita afegeix els tomàquets cherry. Després, inclou els ingredients que tinguis més a mà.
Et proposem olives negres sense pinyol, però també pots incloure anxoves o tonyina.
El que més t'agradi.
Deixa refredar a la nevera i quan vagis a servir fes l'amaniment. amb oli, vinagre de sidra i sal. Per donar-li una aroma diferent afegeix al condiment una mica de farigola i ja tens una amanida fresca, per portar on tu vulguis i perfecta per gaudir en família.
Afegeix formatge parmesà o formatge ratllat per donar-li més sabor i un major contrast de color.
Decora també amb unes fulles de julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se