Cor de poltre letxal fregit, amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Un cop tenim les patates tallades ben fines, les fregim en una paella, amb oli d'oliva, ben calent. Un cop fregides, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, posem a fregir els talls de cor, salats, i amb els alls aixafats, perqué agafin una mica de gust d'all.
Quan són fregits, en posem dos talls per persona, acompanyats d'un grapat de patates palla, com a guarnició, i ja ho podrem treure-ho a taula.

30min

Notes

Aquest plat, també queda molt bé, amb cor de vedella.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se