Cor de poltre letxal fregit, amb patates palla
Categoria:
Tipus de plat: Tapes
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de cor de poltre letxal de 150 grams cadascun
- Dues patates pelades, tallades ben fines,( per fer-les tipus palla)
- Sal
- Oli d'oliva
- Tres alls pelats, aixafats
Elaboració
Un cop tenim les patates tallades ben fines, les fregim en una paella, amb oli d'oliva, ben calent. Un cop fregides, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, posem a fregir els talls de cor, salats, i amb els alls aixafats, perqué agafin una mica de gust d'all.
Quan són fregits, en posem dos talls per persona, acompanyats d'un grapat de patates palla, com a guarnició, i ja ho podrem treure-ho a taula.
Notes
Aquest plat, també queda molt bé, amb cor de vedella.
Comparteix aquesta recepta: