Macarrons amb trinxat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim ; la carn, la cansalada, la ceba , els alls, la pastanaga, i dues fulles de llorer.
Quan tot és ben fregit, afegim el sofregit de tomàquet, i la botifarra negre trinxada.
Després, afegim un bon raig de ví negre, ho corregim de sal i nou moscada, i deixem que acabi de coure.
A part, en una cassola fonda, amb aigua, sal, i una mica de mantega, bullim els macarrons.
Quan són cuits al "dente", els escorrem, i els afegim a la cassola amb la resta d'ingredients. Deixem que cogui tot plegat uns deu minuts, i ja els tindrem llestos per servir a taula, en la mateixa cassola.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se