Seitons fets al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una font refractària, posar les 4 cullerades d'oli.
Rentar i netejar les anxoves, eliminant l'espina central, posar-les en un bol i ruixar-les amb els 2 decilitres de vinagre, deixar macerar 5 minuts i treure-les del vinagre, col · locar a la font per forn amb l'oli en el fons, una al costat de altra, empolvorar cada capa amb all, orenga i la barreja preparada de formatge.
Salar al gust.
La superfície ha d'acabar amb la barreja de formatge.
Regar amb abundant oli aromatitzat amb bitxo i coure al forn preescalfat a 200 graus durant 20 minuts.

Notes

Si no tens a mà l'oli aromatitzat, pots picar molt fi 1 bitxo i barrejar-la amb la barreja de pa ratllat i formatge


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se