Pop amb allioli

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bulliu el pop després de copejar-lo fins que estigui tendre o haver-lo tingut al congelador.
Reserveu un cullerot de l’aigua de coure’l.
Bulliu les patates en aigua amb sal.
Feu un allioli amb ou, y all segons el vostre gust amb oli d’oliva i negueu-lo amb l’aigua que heu reservat de
bullir el pop.
Ajunteu les patates no gaire escorregudes i el pop tallat a trossos mitjanets i regueu aquest plat típic dels
pescadors de Badalona amb l’allioli negat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se