Amanida Arco Iris

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Amaniment:

4 racions

Elaboració

Ratllar per separar les pomes, les pastanages i remolatxes i afegir hi
una mica de llimona perque no enfosqueixin. Tallar els raves en lamines
molt fines i posar-los en remull, en aigua freda cal que s'hidratin uns
minuts. Despres escorre'ls. Mentrestán tallar el pebrot en cuadradets i
les branques d'api en rodanxes molt fines. Posar 2 fulles d'enciam en
cadascun dels plats o folra el fons de la plata amb les fulles intercalant
colors. Preparar l'amaniment en el bol: ratllar la ceba i barrejar-la amb
l'oli, el suc, la sal i el gingebre. Posar l'amanida amb l'amaniment i servir

Notes

No necessita cocció. pot variar els vegetals


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se