Pèsols ofegats

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Sofregiu durant uns minuts, en una cassola amb oli, els alls tendres i la ceba (tallat tot ben finet) i el manat d'herbes.
Després afegiu-hi l'os de pernil i 2 cullerades de farina. Remeneu-ho bé perquè la farina se us cogui, i a continuació incorporeu-hi els pèsols de Llavaneres i el brou de vedella.
Doneu-hi unes voltes, i quan arrenqui el bull, poseu-hi les botifarres.
Deixeu-ho tapat i que bulli uns 25 minuts aproximadament, rectifiqueu-ho de sal i pebre si fa falta, i abans d'emplatar, retireu les botifarres per tallar-les a làmines. Podeu muntar el plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se