Llenguado Saint Germain

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar la ceba, el carbassó i els xampinyons nets en juliana o en rodanxes fines
Ofegar tot junt en una paella amb oli, fins que estigui tendre.
Retirar el possible oli sobrant i col · locar el sofregit en una safata de forn,
Condimentar els filets de llenguado amb una mica de sal i pebre i passar per pa ratllat molt lleugerament.
Col · locar sobre del sofregit, ruixar amb una mica d'oli d'oliva i vi blanc sec, mullar amb una mica de fumet de peix i coure al forn a 200 graus durant 10 minuts. Servir tot seguit


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se