Croquetes d'ensalada russa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Peleu les patates i coeules en una olla amb aigua.
Quan estiguin ben cuites, escorreu-ne l’aigua i, en un bol, aixafeu-les amb una forquilla fins a formar un puré.
Mescleu l'ensalada russa al bol amb el puré de patata.
Prepareu una picada amb l’all i el julivert i afegiu-la al bol juntament amb l’ou batut.
Afegiu-hi un pessic de sal i de nou moscada, i deixeu-ho refredar a la nevera.
Quan la massa estigui ferma, retireu-la de la nevera i feu-ne croquetes amb les mans lleugerament humitejades.
Arrebosseu-les amb el pa ratllat i fregiu-les fins que quedin cruixents.
Escorreu- les sobre paper absorbent i serviu-les acompanyades d’un tomàquet cherry tallat a daus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se