Croquetes d'ensalada russa
Ingredients
- 4 patates grosses
- 300 grams d'ensalada russa (una resta que us hagi sobrat)
- 4 tomàquets cherry
- 1 gra d’all
- julivert
- 1 ou
- pa ratllat
- nou moscada mòlta
- oli d’oliva
- sal
Elaboració
Peleu les patates i coeules en una olla amb aigua.
Quan estiguin ben cuites, escorreu-ne l’aigua i, en un bol, aixafeu-les amb una forquilla fins a formar un puré.
Mescleu l'ensalada russa al bol amb el puré de patata.
Prepareu una picada amb l’all i el julivert i afegiu-la al bol juntament amb l’ou batut.
Afegiu-hi un pessic de sal i de nou moscada, i deixeu-ho refredar a la nevera.
Quan la massa estigui ferma, retireu-la de la nevera i feu-ne croquetes amb les mans lleugerament humitejades.
Arrebosseu-les amb el pa ratllat i fregiu-les fins que quedin cruixents.
Escorreu- les sobre paper absorbent i serviu-les acompanyades d’un tomàquet cherry tallat a daus.
Comparteix aquesta recepta: