Mitjana de vedella amb puré de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Netegeu els bolets, talleu-los i poseu-los en una paella amb una cullerada
d'oli, deixeu-los coure en el seu propi suc durant 15 minuts. Peleu les
escaluñes, piqueu-les i afegiu-les als bolets, redui-los a pure. Escalfeu
la resta d'oli fregiu-hi les mitjanes a foc viu durant 2/3-minuts per cada
banda, traieu-les de la paella, salpebreu-les i deixeu-les reposar durant
15 minuts. Poseu el puré de bolets altra vegada a la paella, afegiu-hi la
crema de llet, deixeu-ho coure lentament durant 15 minuts, salpebre-ho i
afegiu-hi el suc de llimona. Netegeu les cebes, talleu-les i afegiu-les al
puré. Afegiu les mitjanes de vedella, amb el fons de cocció al puré de bolets
i escalfeu-ho i ja es pot servir

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se