Pasta de full farcida amb pebrots i brandada de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer descongelarem la pasta de full ( si està congelada) i l'estirarem sobre el taulell prèviament enfarinat.
Prepararem la brandada de bacallà. Obrirem les llaunes dels pebrots i treurem l'aigua sobrant o amb els que tinguem escalivats sense el suc que pugui haver fet. Amb la brandada, omplirem els pebrots i després farem uns quadrats amb la pasta de full. Damunt de cada quadrat col.locarem un pebrot farcit i farem un farcellet tot aixafant-ne les puntes amb una forquilla per evitar que s'obri durant la cocció. Ho pintarem tot amb rovell d'ou i ho posarem al forn ben calent, a 220o C aproximadament, durant 15 a 20 minuts, fins que la pasta de full hagi pujat i estigui dauradeta. Ho servirem en racions individuals, acompanyat amb enciam tallat ben petit.

1h

Notes

Recepta energètica i molt completa, ja que aporta tots els nutrients bàsics. Fóra recomanable com a plat únic sempre que l'acompanyem amb una bona amanida verda.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se