Sípia amb romesco, i mongetes del Ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem a bullir les sípies amb: la ceba, el llorer, i els alls pelats, amb força aigua com perqué es cogui.
Quan la sípia ja és cuita, la traiem i la deixem refredar abans de tallar-la.
Tot seguit, en una cassola de terrissa, posem bastant conyac, i deixem que s'escalfi.
Seguidament, ho encenem, i deixem que es flambeji. A continuació, afegim el romesco necessari, per fer la sípia, i anem remenant amb el vatedor de varetes. Després, afegim part del brou de bullir les sípies, passat pel colador xinés, i deixem que bulli a foc moderat.
Tot seguit, afegim la sípia tallada a trossos regulars, i les mongetes del ganxet.
Corregim de sal, i deixem coure tot plegat, cinc minuts més.
En el moment de servir-ho en la mateixa cassola, ho espolsem amb el julivert picolat, i que
vagi de gust.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se