Pastís 11 de setembre
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- INGREDIENTS: 8 ous, 250g. De sucre, 125 de farina, 2 cullerades de farina de blat de moro, unes pelàs de llimona, 20g de xocolata blanca, colorant alimentari blau, ½
- Litre de llet, 2 culleretes de llevat de sobre i maduixes.
Utensilis
Colorant blau per donar el colora a la crema.
Elaboració
Per la crema pastisera, posem 4 rovells d'ou, 125g de sucre, i la farina de blat de moro a batre, i la llet a bullir amb les pelàs de la llimona, quan la llet bulli, i posem la barreja d'els ous i sucre, continuem baten fins que torni arrencar el bull, seguim remanan fora del foc un parell de minuts i ja tenim la crema pastissera.
Per el pa de pessic, posem a batre 4 ous i 125g de sucre, quan esta ben batut posem el llevat de sobre a la farina i anem incorporant la farina tamisanla a l'ora procurant anar la remenant en compta.
Quan esta tot preparat posem la pasta de pessic a la bandeja de anar al forn folrada amb paper, a coure uns 15 o 20 minuts.
Per muntar el pastis separem una mica de crema i li posem unes gotes de colorant blau, i barregem fins aconseguir el color, la resta de la crema la posem al pastis ben
escampada i al damunt posem les maduixes partides per la mitat formant les quatre
barres, tot seguit posem a fondre la xocolata blanca i quan esta fosa la posem a un talla pastes en forma d'estrella i un parell de minuts al congelador per endurir la, i
posar la al damunt de la crema de color blau, com a toc final.
Comparteix aquesta recepta: